Praha, 28. června 2023 – V polovině července se stane novým tiskovým mluvčím České asociace pojišťoven (ČAP) Tomáš Pavlík. Na této pozici vystřídá Veroniku Pilkovou, která odchází na mateřskou dovolenou.

Tomáš Pavlík má za sebou zkušenost na pozici tiskového mluvčí v UniCredit Bank a společnosti MOL Česká republika. Dříve působil také v Komerční bance a naposledy ve společnosti Plzeňský Prazdroj. Ještě předtím v letech 2000-2007 pracoval v několika PR agenturách, kde se mimo jiné věnoval sociálnímu a politickému marketingu. Kromě oblasti externí komunikace se zaměřuje taky na CSR oblast.

Náplní jeho práce bude komunikace s médii a mediální výstupy České asociace pojišťoven (ČAP), České kanceláře pojistitelů (ČKP) a Kanceláře ombudsmana České asociace pojišťoven (KOČAP). Tomáš Pavlík vystudoval obor veřejné a sociální politiky na Fakultě sociálních věd v Praze. Mezi jeho zájmy patří divadlo, literatura a cestování.

Kontakty:

Tomáš Pavlík